Let op!!! door de extreme drukte bij de vervoerders ivm de feestdagen kan uw zending vertraging oplopen, check uw track en trace link voor meer info

Hoisin garnalen

Gepubliceerd op 19 december 2020 om 15:13

Als je net als wij altijd wel wat garnalen in de diepvries hebt kun je dit gerecht altijd snel en makkelijk maken. Combineer het met wat lekkere noedels of wat witte rijst welke de smaken van je garnalen en saus zullen opnemen.

ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook (geplet)
  • paar draaien zeezout uit de molen
  • paar draaien peper uit de molen
  • 150 gr schoongemaakte garnalen (ook de schaal verwijderd)
  • 150 ml Magic5 saus van SausGuru 

Toppings:

  • sesamzaad
  • fijn gesneden lente uit (het witte gedeelte is wat zachter en vind ik beter passen bij de garnalen)

 

Instructies

  • stook je bbq op tot 200gr en als setup een directe hitte (dus haal je heat deflector eruit of halveer)
  • voorzie je garnalen van het zeezout en de peper
  • laat je skillet in de bbq goed op temp komen
  • voeg de olijfolie toe aan de pan en direct daarna de garnalen en de geplette knoflook
  • roer de garnalen en knoflook regelmatig, de garnalen zullen na een 8 minuten bakken wel klaar zijn
  • voeg de Magic5 saus van SausGuru toe en roer deze een minuutje door totdat de saus lekker blijft kleven aan de garnalen.
  • zodra de saus goed plakt verwijder ze uit de pan en serveer op een bord en besprenkel evt met wat sesamzaad en fijngehakte lente ui

Eet smakelijk !!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.