HomeFires vandaag een wereldwijd bedrijf dat begon als een eenmansbedrijf met de visie van BBQ, design en de Zuid-Afrikaanse levensstijl. Een kleine fabriek in Worcester is sinds 1985 is de huidige marktleider in het ontwerp en de fabricage van BRAAI-grills. HomeFires is nog steeds een familiebedrijf dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring.

De HomeFires fabriek in Zuid-Afrika richt zich op kwaliteit en innovatief design. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig dik staal voor een lange levensduur. Dit wordt regelmatig tot in detail getest en bevestigd. De sfeer, vreugde en kwaliteit van leven die deze Zuid-Afrikaanse grills en vuurkorven creëren, valt niet te verklaren, je moet het ervaren.


Braai installatie materiaal

Elke braai die onder een schoorsteen staat, bijvoorbeeld op een veranda of binnen, heeft een dakdoorvoer en schoorsteen nodig. Om een veilig rookkanaal te garanderen, hebben we een breed assortiment dubbelwandige schoorsteenelementen. We hebben ook standaardsets voor voor platte daken en schuine daken met pannen. Al het schoorsteenmateriaal dat wij gebruiken, is is CE/TÜV gecertificeerd en dubbelwandig. Neem vooral contact op voor vragen of meer informatie.