HomeFires vandaag een wereldwijd bedrijf dat begon als een eenmansbedrijf met de visie van BBQ, design en de Zuid-Afrikaanse levensstijl. Een kleine fabriek in Worcester is sinds 1985 de marktleider in het ontwerp en de fabricage van BRAAI-grills. HomeFires is nog steeds een familiebedrijf dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring.

De HomeFires fabriek in Zuid-Afrika richt zich op kwaliteit en innovatief design. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig dik staal voor een lange levensduur. Dit wordt regelmatig tot in detail getest en bevestigd. De sfeer, vreugde en kwaliteit van leven die deze Zuid-Afrikaanse grills en vuurkorven creëren, valt niet te verklaren, je moet het ervaren.

Homefires inbouw Braai

Een inbouw BRAAI van HomeFires is niet voorzien van een schoorsteenpijp en daaromheen passende mantel, dat is het grootste verschil met de vrijstaande modellen, de aansluit materialen en geisoleerde schoorsteen materialen kunnen wij gebaseerd op uw specifieke situatie leveren. Het andere verschil is de vorm van de body (braai), de inbouw Braai heeft een meer rechthoekige vorm waartegen de vrijstaande Braai een trechtervorm heeft en je daardoor 1 kook niveau minder hebt voor je rooster. Bovendien hebben de twee vrijstaande modellen niet standaard een onderstel maar kun je als accesoire bestellen.

Laat u adviseren door ons om voor u de passende Braai te vinden die aan uw wensen en technische specificaties voldoet, om u meer een beleving te kunnen bieden kunt u ook bij ons in de shop onze demo Braai proberen en ervaren, bel even van tevoren zodat wij deze voor u kunnen voorbereiden.

De HomeFires Braai Supreme de Luxe inbouwgrill 1200 is het best verkochte model . De modelaanduiding 1200 komt overeen met de binnenafmetingen van de grill.

Een HomeFires BRAAI 1000 is niet zomaar een grill, maar een beleving met vuur, BBQ, grillen en koken. In de Embermaker, het hart van de HomeFire BRAAI, maak je je eigen houtskool. 

Een HomeFires BRAAI 800 is niet zomaar een grill, maar een beleving met vuur, BBQ, grillen en koken. In de Embermaker, het hart van de HomeFire BRAAI, maak je je eigen houtskool.