HomeFires vandaag een wereldwijd bedrijf dat begon als een eenmansbedrijf met de visie van BBQ, design en de Zuid-Afrikaanse levensstijl. Een kleine fabriek in Worcester is sinds 1985 de marktleider in het ontwerp en de fabricage van BRAAI-grills. HomeFires is nog steeds een familiebedrijf dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring.

De HomeFires fabriek in Zuid-Afrika richt zich op kwaliteit en innovatief design. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig dik staal voor een lange levensduur. Dit wordt regelmatig tot in detail getest en bevestigd. De sfeer, vreugde en kwaliteit van leven die deze Zuid-Afrikaanse grills en vuurkorven creëren, valt niet te verklaren, je moet het ervaren.

Homefires Portable Braais

Geen ruimte voor een grote 800 / 1000 of 1200 Braai ? of wil je gewoon wat compacter en mobieler Braaien? Homefires heeft daarom een lijn aan compacte en mobiele Braais geproduceerd maar waar je toch echt de essentie van het braaien mee kan beleven. Of het nou op het strand, camping of bos is.

 


gerelateerde producten


Sekelbos brandt met een rustige blauw/gele vlam. Dit hout heeft een aromatische geur en zorgt voor een serieuze hoeveelheid houtskool, waardoor het perfect te gebruiken is op de Braai (BBQ). Dit is ook een uitstekende hardhout soort en kan dan ook perfect gebruikt worden in smokers, pizzaovens, Ofyr en tuinhaarden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.