HomeFires vandaag een wereldwijd bedrijf dat begon als een eenmansbedrijf met de visie van BBQ, design en de Zuid-Afrikaanse levensstijl. Een kleine fabriek in Worcester is sinds 1985 de marktleider in het ontwerp en de fabricage van BRAAI-grills. HomeFires is nog steeds een familiebedrijf dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring.

De HomeFires fabriek in Zuid-Afrika richt zich op kwaliteit en innovatief design. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig dik staal voor een lange levensduur. Dit wordt regelmatig tot in detail getest en bevestigd. De sfeer, vreugde en kwaliteit van leven die deze Zuid-Afrikaanse grills en vuurkorven creëren, valt niet te verklaren, je moet het ervaren.

Homefires vrijstaande Braai

Een vrijstaande BRAAI van HomeFires is altijd voorzien van een schoorsteenpijp en een passende mantel. Dat is het grootste verschil met de ingebouwde modellen. Het andere verschil is de vorm van de Braai. 

Vrijstaand betekent in dit kader dat de BRAAI direct klaar is voor gebruik met de meegeleverde schoorsteenbevestiging. De vrijstaande BRAAI kan echter ook op een werkblad worden geplaatst. Het kan ook met de schoorsteen door een dakoverstek worden geleid als de relevante voorschriften worden nageleefd. Hiervoor zijn talloze ideeën en mogelijkheden. Bel ons, dan kunnen wij u individueel adviseren!

Optioneel kunnen de vrijstaande 800 & 1200 BRAAI worden geleverd met een bijpassend onderstel. Dit onderstel kan gebruikt worden als houtopslag. Een tweede onderstel kan ook dienst doen als bijzettafel. Omdat het onderstel zonder blad wordt geleverd, kunt u zelf uw werkblad naar wens samenstellen.

Laat u adviseren door ons om voor u de passende Braai te vinden die aan uw wensen en technische specificaties voldoet, om u meer een beleving te kunnen bieden kunt u ook bij ons in de shop onze demo Braai proberen en ervaren, bel even van tevoren zodat wij deze voor u kunnen voorbereiden.

De HomeFires vrijstaande BRAAI 1200 is de belichaming van grillen met echt houtvuur en zelfgemaakte houtskool. Met deze BRAAI heb je ook nog een mooi "kampvuur" en kan je op de klassieke manier grillen

De HomeFires vrijstaande BRAAI 1200 met onderstel is de belichaming van grillen met echt houtvuur en zelfgemaakte houtskool. Met deze BRAAI heb je ook nog een mooi "kampvuur" en kan je op de klassieke manier grillen

De HomeFires vrijstaande BRAAI 800 is de belichaming van grillen met echt houtvuur en zelfgemaakte houtskool. Met deze BRAAI heb je ook nog een mooi "kampvuur" en kan je op de klassieke manier grillen

De HomeFires vrijstaande BRAAI 800 met onderstel is de belichaming van grillen met echt houtvuur en zelfgemaakte houtskool. Met deze BRAAI heb je ook nog een mooi "kampvuur" en kan je op de klassieke manier grillen