Your Style your Sauce!

Het Saus.Guru verhaal

In 2015 besloten twee gepassioneerde koks, Rutger Schipper en Maurice Walraven, om een sauzenmakerij te starten. Niet zomaar sauzen, nee, de beste sauzen. De saus maakt namelijk het verschil in elk gerecht. Hun jarenlange ervaring als professionele chefs, de inspiratie die ze op deden tijdens hun food-reizen en hun passie voor geuren en smaken, zijn ze gaan vangen in vloeibare smaakmakers en delen ze zo inmiddels met de rest van de wereld.
 
Want binnen een paar weken na de lancering van de Saus.Guru webwinkel in 2015 ontstond er al veel vraag naar onze producten vanuit Zwitserland, Duitsland en Curacao en ook het aantal verkopen in Nederland was in korte tijd enorm. Binnen een jaar werden de Saus.Guru sauzen in ruim 1000 winkels verkocht.
 
Saus.Guru groeide het jaar erop snel door in zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt. Door de samenwerking met Michelin Sterrenkoks en onze blijvende zoektocht naar nieuwe en verrassende smaken, omvat de collectie inmiddels een uitgebreid pallet van meer dan 50 verschillende producten in de smaaksegmenten BBQ, Aziatisch, Caribisch en Europees.